8838bfc9c8c5dc03f22679a6253d4aaf.jpg

Minden kutyának jár egy gazdi...

Bemutatkozunk

Sok millió emberrel együtt mi is kutyabarátok vagyunk, így napi szinten gondolunk azokra az ebekre is, akik tulajdonos nélkül, a szabad ég alatt töltik mindennapjaikat. Nagy öröm számunkra, hogy a menhelyek erőn felül dolgoznak azon, hogy ezeken a kutyákon segítsenek és ezáltal menedékre leljenek.

Ez azonban nem elég. Hisszük, hogy a menhely a négylábúaknak csak egy állomás, hiszen a tökéletes kép akkor áll össze, amikor valamennyien szerető otthonra lelnek. Hisszük, hogy a menhelyeknek is szükségük van segítségre.

Célunk

Csapatunk az emberek menhelyi állatokról alkotott képét hivatott megváltoztatni, az ott élő kutyák személyiségjegyeinek kidomborításával. Célunk, hogy a leendő kutyavállalók szemében a menhelyi kutyák prioritást élvezzenek, örökbefogadásuk pedig enyhítene a menhelyek terhein is.


Így csináljuk mi

Rövidfilmeket készítünk. Szakemberekből álló csapatunk tagjai minden héten azon dolgoznak, hogy az adott héten felkarolt kutya személyiségjegyeit minél alaposabban felszínre hozzák. Ezt a folyamatot és az eredményeket hetente jelentkező videós blogbejegyzés (vlog) formájában ismertetjük meg a nézőkkel és a leendő gazdikkal.

Csapatunk emellett segít a gazdi és a kutyus közös életének elindításában is: ehhez egy kezdőcsomagot adunk, amely a kiválasztott kutyához illő kiegészítőket tartalmaz, illetve az induláshoz szükséges szakmai tanácsokkal is ellátjuk az újdonsült tulajdonost.

https://www.facebook.com/ebbenleldoromod/

 

Sikeresen örökbe adott kutyák és gazdikról készített karikatúráim